Verblijf in deze penthouse op Curacao

Penthouse Curaçao - Groepen

Penthouse met tuin - goed voor een groep van 22 personen maximaal

Aanzicht Penthouse

Penthouse Curacao als trouwloactie

Trouwlocatie

Gele bloemen

Tropische tuin

Het mini-resort ‘Home Sweet Home Curacao’ is door zijn bijzondere ligging en de up to date nieuwe accommodatie met een luxe comfortabel Penthouse (max.6 personen, 220m2) en 4 prachtige, ruime comfortabele appartementen(max. 4 personen, 110m2) geschikt voor een groep gasten tot maximaal 22 personen.
Overschrijding ervan met enkele kleine kinderen is bespreekbaar waarbij gratis kinderbedjes in principe beschikbaar zijn.

Na onze opening in zijn er verscheidene groepen u voorgegaan en ook dit jaar ontvangen wij weer uiteenlopende groepen welke ieder hun bijzondere reden hebben om gezamenlijk met familie, kennissen, vrienden of collega’s Home Sweet Home in het geheel of een gedeelte ervan te reserveren.

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Daar hoort uiteraard ook een mooie locatie bij, het is ook mogelijk om in de Penthouse te trouwen. Dit gebeurt in samenwerking met gespecialiseerde bureau’s.

U kunt ook met de duikvereniging of duikclub bij ons terecht. Wij hebben goeie contacten met duikscholen, waarbij ook voor gehandicapten duikmogelijkheden zijn.

Wij adviseren u in ieder geval ruimschoots voor geplande datum informatie in te wisselen en tenminste een half jaar van tevoren te reserveren. Indien u concrete plannen heeft, waaraan wij kunnen voldoen kunt u middels een langere optie periode overeenkomen om het organiseren ervan te vergemakkelijken.

Voor het ter plaatse reserveren van aanvullende diensten en/of goederen weten wij u de weg te wijzen naar professionele derden.

Verscheidene groepen hebben hun ervaringen en commentaar toegevoegd aan ons gastenboek op onze andere website: www.home-sweethome.nl

Graag komen wij ook in contact met gasten welke belangstelling hebben voor jaarlijks op Curacao Events zoals o.m. de Heineken Curacao Zeil Regatta, de Amstel Curacao Gold Race en het North Sea Curacao Jazz Festival.

Voor Groepen kunnen wij bij voldoende beschikbare accommodatie een aantrekkelijk maatwerk accommoderen tegen een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.

Voor uitgebreidere toelichting o.m. met betrekking tot de Home Sweet Home Appartementen verwijzen wij u kortheidshalve ook naar bovenstaande website.

Voor directe vragen betreffende groepen kunt u contact opnemen met:
Patrick: 005999 5282155
Anja: 005999 5260846
Mail: groepen@penthousecuracao.nl