Verblijf in deze penthouse op Curacao

Penthouse Curaçao - Comfort

lekker luieren in de hangmat tijdens de zonsondergang

Zonsondergang

Loungehoek op de veranda

Loungehoek

Nadat u de veiligheidsdeur bent gepasseerd en u het Penthouse met Italiaanse marmeren vloertegels binnenstapt, zult u versteld staan van de ruimte en het panoramisch uitzicht welke u heeft vanuit de living, de open keuken en vanaf de overdekte L-vormige buitenveranda.
De glazen schuifdeuren welke voor afscheiding zorg dragen kunnen hierbij volledig weggeschoven worden achter gescheiden wanden.

U hebt hierdoor een fantastisch ‘ruimtelijk’ verblijf met een grote heerlijke schommelstoel en hangmat met daarnaast een heerlijke lounge set op de buitenveranda.
Binnen is een grote eettafel en een heerlijke ligbank zodat u vanaf heerlijk onderuitgezakt het weer in Nederland kunt bekijken, u heeft beschikking over Ned 1,2,3 en BVN en vele andere buitenlandse zenders, tevens is er een DVD speler, een prepaid vaste telefoon evenals een gratis kluisje.
Home Sweet Home heeft over het gehele resort een snelle gratis beveiligde wifi internet aansluiting.

Vanuit de grote openkeuken met granieten blad heeft u een fantastisch uitzicht over het Spaanse Water, de Tafelberg en Caracas Baai. De keuken is verder uitgerust met een grote Amerikaanse koel & vrieskast met ijsblokjesmachine evenals met een inbouwoven, magnetron, afwasmachine, een grote open servieskast en verder noodzakelijk keukengerij.
Ook aan het barretje zult zich zeker snel thuis voelen.

keuken met uitzicht Eetfafel en veranda Grote woonkamer Op de veranda een lekkere schommelbank Slaapkamer met balkondeuren

Bad & Slaapkamers

Twee badkamers

Twee badkamers

Er zijn drie tweepersoonsslaapkamers en twee luxe badkamers met warm water voorziening voor de douche en voor het riante ligbad. Alle slaapkamers hebben boxspringbedden en airco evenals opbergkasten. Voor uw gemak staat in de aparte bergkamer een wasmachine ter beschikking.

Capaciteit

Maximaal 6 volwassen personen waarbij in overleg in principe voor kleine peuters 2 kinderbedjes gratis extra kunnen worden bijgeplaatst.